Απόσυρση σοκ από μίστερ Chipita!

Τελικά ούτε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα... σώσει το καράβι του Παναθηναϊκού που βουλιάζει. Όπως ανέφερε ο Έλληνας επιχειρηματίας σε γραπτή του δήλωση το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, καθώς "δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο Χίλτον τη Δευτέρα (11/12) δημιούργησε προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η εν λόγω συνάντηση είχε ως μπροστάρη τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, καθώς και τους άμεσους συνεργάτες του, όμως έλαβαν μέρος και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κυρίως από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τα οικονομικά του συλλόγου.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε πρόθεση να βάλει ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου μακροπρόθεσμα να υπάρξει βιώσιμη λύση, όμως μια ημέρα μετά με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. Κυρίως γιατί όπως τονίζει "δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος", κάτι που δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του, να βρει δηλαδή μαγική λύση για την ομάδα.

Όπως αναφέρει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος στη γραπτή δήλωσή του:

"Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK