"Αποβλήθηκε" αμέσως οπαδός που πέταξε πλαστικό ποτήρι!

Η βλακεία νεαρού οπαδού που πέταξε άδειο πλαστικό ποτήρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο που εξαγρίωσε την υπόλοιπη κερκίδα και οδήγησε στην "αποβολή" του απ’ το γήπεδο με… συνοπτικές διαδικασίες

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός αναμένει εντός της Δευτέρας (29/5) την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague (για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη μετά το κουτάκι μπύρας που πέταξε ανεγκέφαλος στον Βλάνταν Ιβιτς) και κινδυνεύει να πληρώσει την ηλιθιότητα του ενός, με πολύ "βαριά" τιμωρία, υπήρξε ακόμη ένας ανόητος στο ματς με τον Πανιώνιο!

Λίγο πριν φτάσει ο αγώνας στο φινάλε του α’ ημιχρόνου, σε μία φάση που ο Ρισβάνης έκανε… σκριν στον Κλωναρίδη για να μην φτάσει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στη μπάλα και ο διαιτητής Καραντώνης έδωσε φάουλ υπέρ του Πανιωνίου ο κόσμος στη Λεωφόρο εξαγριώθηκε. Εκεί ένας νεαρός από τη Θύρα 11 πέταξε ένα άδειο πλαστικό ποτήρι προς τον αγωνιστικό χώρο, που έπεσε στα 1-2 μέτρα, πολύ μακριά απ’ το συμβάν.

Οι φίλαθλοι που ήταν δίπλα του εξαγριώθηκαν με τον νεαρό οπαδό και του ζήτησαν τα ρέστα. Τελικά ο οπαδός συνοδευόμενος από security κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και από εκεί άνθρωποι της "πράσινης" ΠΑΕ τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως, εφόσον έχει γραφεί στις εκθέσεις των παρατηρητών του αγώνα και θα στοιχίσει εκτός απροόπτου πρόστιμο στον Παναθηναϊκό…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK