Η φανέλα του Τσόρι που προκάλεσε... αναστάτωση

Ο Τσόρι Ντομίνγκες προκαλεί... πανικό ακόμα και στις διακοπές του! Οι δυο φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram στις οποίες έκρυψε ένα συγκεκριμένο... σημείο, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες περί επιστροφής του στην Ρίβερ Πλέιτ!

Η φανέλα του Τσόρι που προκάλεσε... αναστάτωση

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του όχι στην Ρίβερ Πλέιτ, όπως περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά στην Ράγιο Βαγιεκάνο της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Στο ξεκίνημα της περιόδου ο έμπειρος μέσος δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του προπονητή του, όμως όσο περνούσαν οι εβδομάδες... κατάλαβαν πως είναι απαραίτητος. Στα τελευταία ματς ο Τσόρι είναι βασικός, αν και κόντρα στην Λούγκο έμεινε στα... πιτς.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω των εορτών με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ωστόσο, να προετοιμάζεται για την επανέναρξη και μάλιστα να μας ενημερώσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Με μία διαφορά όμως...

Η φανέλα που φοράει έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση, καθώς μοιάζει πολύ με της Ρίβερ Πλέιτ! Ο Τσόρι όμως έχει κρύψει με μία καρδιά και μία πετσέτα το σημείο που φαίνεται το σήμα, θέλοντας έτσι να είναι... καλυμμένος.

Οι Αργεντίνοι φυσικά άλλο που δεν ήθελαν για να το κάνουν θέμα και τώρα στην Λατινική Αμερική έχουν ξεκινήσει σενάρια που τον... φέρνουν πίσω στους "εκατομμυριούχους"!

Η φανέλα του Τσόρι που προκάλεσε... αναστάτωση
Η φανέλα του Τσόρι που προκάλεσε... αναστάτωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK