"Λιοντάρι" ο Μάικλ!

O Πιτ Μάικλ που έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία συνεχιζει ακόμα στα παρκέ!Ο 38αρης πλέον Πιτ Μάικλ που τον θυμόμαστε όλοι ασφαλώς από την εξαιρετική του παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα σε Περιστέρι και Μακεδονικό(!) τις εποχές του 2005 και ο οποίος πέρασε και από Ταού και Μπαρτσελόνα, έχει βρει πλέον την μπασκετική του ηρεμία στην μακρινή Αργεντινή.

"Λιοντάρι" ο Μάικλ!

Και στην ομάδα Ατένας για να του θυμίζει πάλι την αγαπημένη του Ελλάδα! Ο Μάικλ είχε περάσει μάλιστα και από την Βενεζουέλα και το Πουέρτο Ρίκο καθώς άφησε την Ευρώπη το 2014 που έπαιξε με τα χρώματα της Μουρθία και έφυγε στο μέσο της σεζόν με 12π στα 35 και κάτι μάλιστα!

Πήγε πέρσι στην Αργεντινή, στην Ατένας Κόρντομπα και είχε σε 33αγ πολύ καλό απολογισμό με 14π και 7ρ και έτσι ανανέωσε την συνεργασία σου. Ολα αυτά έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς στην Βαρκελώνη το 2013 είχε αποκαλυφθεί ότι έχει υποστεί πνευμονική εμβολή, πρόβλημα που τον είχε "χτυπήσει" και το 2011 κρατώντας τον επί πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Tελικά ο Μάικλ έδειξε ότι είναι λιοντάρι πραγματικό, συνέχισε και συνεχίζει ακόμα και σήμερα στα 38 του χρόνια στα παρκέ της Αργεντινής!

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK