Τι προκάλεσε τον θάνατο του 13χρονου Μιλίνκοβιτς

Δεν "έφυγε" από πνιγμό ο 13χρονος γιος του διάσημου αστέρα του βόλεϊ Μάρκος Μιλίνκοβιτς. Η τραγική είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου και συγκλόνισε, προκάλεσε το ξέσπασμα της χαροκαμένης μητέρας του αδικοχαμένου Λούκα, η οποία αποκάλυψε το τι προκάλεσε την αναπάντεχη και ανείπωτη απώλεια στα σερβικά ΜΜΕ...

Τι προκάλεσε τον θάνατο του 13χρονου Μιλίνκοβιτς

Η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας του 13χρονου γιο του διάσημου βετεράνου άσου του βόλεϊ Μάρκος Μιλίνκοβιτς, Λούκα, την ώρα που έκανε κολύμπι, έκανε το γύρο του κόσμου και συγκλόνισε το χώρο του αθλητισμού κι όχι μόνο. Σύμφωνα, ωστόσο, με τις νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από τη Σερβία, ο θάνατός του άτυχου παιδιού δεν οφείλεται σε πνιγμό, αλλά σε εγκεφαλική αιμορραγία!

Την αποκάλυψη έκανε η τραγική μητέρα του παιδιού, Γιέλενα: " Ο γιατρός μού είπε πως υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία. Γι' αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Γεννήθηκε στο νησί Μπρατς της Κροατίας. Κολυμπούσε από δύο χρονών. Στον Δούναβη, στον Ωκεανό, στη θάλασσα. Ήταν αθλητής και περνούσε τον χρόνο του με διάφορα σπορ, όπως το ποδήλατο και το μπάσκετ".

Αμέσως μετά δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη και την οργή της για το αναπάντητο "γιατί" της τεράστιας απώλειας: " Γιατί σε αυτόν; Δεν μπορώ να πιστέψω πως το παιδί μου δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και τώρα περιμένουμε τις διαδικασίες από την Πρεσβεία. Δεν φεύγω χωρίς αυτόν, δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK