Από το "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη" στον αδιαπραγμάτευτο χωρισμό

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλαβε τον Άρη στον πιο δύσκολη συγκυρία των τελευταίων ετών και... παρασύρθηκε από τη δίνη. Τον ρούφηξε κι αυτόν. Δεδομένο πλέον το "διαζύγιο" μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την έντονη αμφισβήτηση.

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πώς αλλάζουν οι καιροί; Σε μόνο λίγους μήνες ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που αποθεωνόταν στο Παλέ για το ρίσκο που πήρε ν' αναλάβει τον Άρη και το σύνθημα της κερκίδας "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη", γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος και "πληρώνει" με απόλυση όλα τα δεινά για την αγωνιστική κατρακύλα.

Η ευθύνη για το γεγονός πως οι "κίτρινοι" κινδυνεύουν να πέσουν κατηγορία είναι και δική του. Ουδείς το αμφισβητεί. Όχι όμως μόνο δική του. Διότι χωρίς αυτόν στο κουμάντο η προσπάθεια επιβίωσης θα είχε τορπιλιστεί ήδη και το καράβι θα ήταν στον πάτο από καιρό.

Πώς να δουλέψει ήρεμος όταν δεν υπάρχει ηρεμία; Πώς να παράξει έργο, όταν τίποτα δεν λειτουργεί φυσιολογικά;

Το διαζύγιο, μετά τη συνάντηση της Τετάρτης, ουσιαστικά επικυρώθηκε. Κι αναλαμβάνει ο -σχεδόν κλεισμένος- Αγγέλου (όχι ο Σούμποτιτς με τον Μέξα βοηθό). Όποιος. Θα καλυτερεύσουν τα πράγματα; Κι αν ναι, πώς; Με το άγγιγμα ενός μαγικού ραβδιού;

Αποστολή αυτοκτονίας μοιάζει για τον επόμενο, τον διάδοχο του "Δράκου". Ακόμη κι αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος ήταν την Τετάρτη στο Παλέ πάρει στα χέρια του το τιμόνι ενός καραβιού που μπάζει από παντού. Και ψάχνει σωσίβιο στον κόσμο του.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK