Είχε ανανακτήσει με Αρη ο Βασιλόπουλος, ψάχνεται και ο Αθηναίου!

Oσα γίνονται στον Αρη είχαν φέρει στα όριά του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ο οποίος τελικά αποφάσισε να αλλάξει μπασκετική στέγη και να μετακομίσει στην Αθήνα για την ΑΕΚ. Το παρασκήνιο της μετακίνησης που προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ.

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η κατάσταση στον Άρη όσον αφορά στη συνύπαρξή του με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο μύριζε… μπαρούτι εδώ και μέρες αλλά την Πέμπτη ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να τα βροντήξει και να φύγει. Πλέον, οι εξελίξεις στους κιτρινόμαυρους αναμένονται ραγδαίες αφού ο βετεράνος διεθνής φόργουορντ ήταν το σημείο αναφορά στο παρκέ και ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται στα… κάγκελα με τη διοίκηση Λάσκαρη να μετράει αντίστροφα…

Ο Βασιλόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, δεν μιλιόταν. Ήταν απογοητευμένος, θυμωμένος και οι λόγοι ήταν προφανείς. Τόσο αγωνιστικοί με την ομάδα να χάνει συνεχώς ειδικά στο Champions League, τους ξένους να πάνε και έρχονται και τους παίκτες (μεταξύ αυτών και ο ίδιος) απλήρωτους σχεδόν από την αρχή της σεζόν.

Με την ΑΕΚ βρισκόταν σε επαφές τις δύο τελευταίες εβδομάδες και την Πέμπτη, μία μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία μεταγραφής Έλληνα παίκτη από μία ομάδα της Α1 σε άλλη, ο Βασιλόπουλος άλλαξε ομάδα.

Αν αναρωτιέστε, ο Άρης από αυτή τη μετακόμιση δεν έβγαλε ούτε… σεντ παρά μόνο τη συναίνεση του παίκτη να μην διεκδικήσει τα χρωστούμενα ή το μεγαλύτερο μέρος αυτών. Άλλωστε και να τα κυνηγήσει δικαστικά κανείς δεν ξέρει αν, πως και πότε θα τα πάρει αφού θυμίζουμε ότι μόνο από την περσινή σεζόν εκκρεμούν ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 11 προσφυγές παικτών και προπονητή (Πρίφτης) σε Ελλάδα και FIBA.

Τέλος να σημειωθεί ότι εκτός του Βασιλόπουλου ένας ακόμη παίκτης συνεχίζει να την… ψάχνει και να ψάχνεται για να αποχωρήσει. Πρόκειται για τον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος επισήμως έχει εδώ και σχεδόν ένα μήνα πρόβλημα τραυματισμού με τη μέση αλλά το πρόβλημα βρίσκεται λίγο πιο… κάτω στην τσέπη του παντελονιού. Όσο και αν διαψεύδεται από τον εκπρόσωπό του είναι κοινό μυστικό εντός της ομάδας ότι το πρόβλημα δεν είναι τραυματισμός αλλά ότι είναι απλήρωτος. Συνεχίζει, μάλιστα, να αναζητά ομάδα στο εξωτερικό αφού εντός Ελλάδας δεν προλαβαίνει να αλλάξει φανέλα.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK