Ούτε καν πήγε στη δίκη ο Άρης!

Ο Βασίλης Καββαδάς κέρδισε την προσφυγή που είχε κάνει εις βάρος του Άρη και τώρα οι "κίτρινοι", που δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο, οφείλουν να τον αποζημιώσουν...

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÓÊÁÉËÁÉÍÅÑÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - SKYLINERS (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έναν μόλις χρόνο μετά τη σύναψη συνεργασίας του με τον Άρη ο Βασίλης Καββαδάς όχι μόνο αποχωρεί από τους "κίτρινους" αλλά μπορεί να αισθάνεται και δικαιωμένος καθώς βγήκε νικητής στη δικαστική διαμάχη που είχε μαζί τους.

Ο25χρονος σέντερ είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας της Θεσσαλονίκης για οφειλόμενα, με την υπόθεση να εκδικάζεται ερήμην του Άρη (δεν έστειλε εκπρόσωπο στο δικαστήριο) και την ετυμηγορία να είναι υπέρ του αθλητή.

Το ποσό που επιδικάστηκε στον Καββαδά είναι 130.000 ευρώ (συν 30.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα) και ο Άρης είναι υποχρεωμένος να το καταβάλλει άμεσα, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται βέβαιο πως θα πάρουν σειρά οι περσινοί ξένοι παίκτες του Άρη για να διεκδικήσουν δεδουλευμένα.

Όσον αφορά στον Καββαδά είναι θέμα χρόνου να φορέσει και πάλι κιτρινόμαυρα, αλλά αυτή τη φορά της ΑΕΚ, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την Ένωση για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK