Η μεταγραφή που θα άλλαζε την ιστορία της Άρσεναλ παραμένει απωθημένο του Βενγκέρ

Τι κι αν πέρασαν πάμπολλοι εξαιρετικοί παίκτες από τα χέρια του Βενγκέρ; Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έφτασε μια ανάσα από την Άρσεναλ και, όπως παραδέχεται ο Αλσατός τεχνικός, η μεταγραφή του θα μπορούσε να αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου.

Η μεταγραφή που θα άλλαζε την ιστορία της Άρσεναλ παραμένει απωθημένο του Βενγκέρ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στα 22 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πραγματοποιήσει ορισμένες σπουδαίες μεταγραφές.

Ποιους να πρωτοθυμηθούμε; Τον "βράχο" Πατρίκ Βιεϊρά, που δεν άφηνε ούτε κουνούπι να περάσει τον χώρο του κέντρου, τον Ρομπέρ Πιρές, που όργωνε όλη την αριστερή πτέρυγα, ή μήπως το τρομερό επιθετικό δίδυμο Ανρί - Μπέργκαμπ που φόρτωνε τις αντίπαλες εστίες με γκολ;

Κι όμως, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έφτασε μια ανάσα από την Άρσεναλ και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αποτελεί το... απωθημένο του Αλσατού. Άλλωστε, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος όταν τον ρώτησαν ποιον παίκτη θα ευχόταν να είχε πάρει στους "κανονιέρηδες".

"Έφτασα πολύ κοντά στο να πάρω τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πιστεύω ότι αυτή η μεταγραφή θα άλλαζε την ιστορία της Άρσεναλ" ισχυρίστηκε ο 68χρονος τεχνικός και συνέχισε: "Είχαμε φτάσει μια ανάσα απ' την απόκτησή του, και αυτή η αποτυχία με βαραίνει ακόμα".

Την ιστορία αυτή είχε επιβεβαιώσει και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όταν παραδέχθηκε πως το 2003 έφτασε... χιλιοστά μακριά από τους "κανονιέρηδες", αλλά τελικά αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έναντι του ποσού των 19.000.000€.

Βέβαια, για να ρεφάρει από την αποτυχία της περίπτωσης Ρονάλντο, ο Βενγκέρ απέκτησε ως ελεύθερο από τη Μπαρτσελόνα τον 16χρονο τότε Σεσκ Φάμπρεγας. Η συνέχεια γνωστή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK