Σοκάρει το οκτώ φορές εγχειρισμένο πόδι του Καθόρλα

Η εξομολόγηση του Σάντι Καθόρλα στην Marca είναι ανατριχιαστική και φανερώνει την αγωνία, τον τρόμο και το δράμα που βίωσε ο έμπειρος μέσος επί ένα χρόνο. Σε σημείο που παραλίγο να χάσει το πόδι του λόγω... γάγγραινας!

Ludogorets' Jonathan Cafu, left, and Arsenal's Santi Cazorla challenge for the ball during the Champions League Group A soccer match between Arsenal and Ludogorets Razgrad at Emirates stadium in London Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ludogorets' Jonathan Cafu, left, and Arsenal's Santi Cazorla challenge for the ball during the Champions League Group A soccer match between Arsenal and Ludogorets Razgrad at Emirates stadium in London Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Το κλίμα στο "Venue Emirates Stadium" ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό. Η Άρσεναλ διέλυσε με 6-0 την Λουντογκόρετς για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας συμπληρώσει επτά σερί αναμετρήσεις όπου... πετούσε φωτιές! Έτσι, ο τραυματισμός του Καθόρλα πέρασε στα... ψιλά, αν και όσο περνούσαν οι μήνες, γεννιόντουσαν αρκετές απορίες.

"Πότε θα επιστρέψει ο Ισπανός;", αναρωτιόντουσαν οι φίλοι των "κανονιέρηδων". Έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρος χρόνος για να έρθει η απάντηση από τα χείλη του 32χρονου ποδοσφαιριστή και είναι τόσο σοκαριστική, όσο και το δράμα που βίωσε.

Μετά από οκτώ χειρουργεία, λόγω επικίνδυνης μόλυνσης που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει γάγγραινα και να χάσει οκτώ εκατοστά από τον αχίλλειο τένοντα και μαλακό ιστό, ο Καθόρλα αντιμετώπισε τον κίνδυνο ακρωτηριασμού!

Ευτυχώς το σώμα του ανταποκρίθηκε την τελευταία στιγμή και οι γιατροί του εξήγησαν πως πρέπει να αισθάνεται τυχερός, όχι γιατί τον Γενάρη υπάρχει πιθανότητα να πατήσει ξανά το γρασίδι του "Emirates", αλλά για το γεγονός πως θα... ξαναπατήσει γενικότερα.

Η φωτογραφία που φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο της η Marca είναι συγκλονιστική:

Σοκάρει το οκτώ φορές εγχειρισμένο πόδι του Καθόρλα
© MARCA

Εσείς μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες τις ισπανικής εφημερίδας ΕΔΩ (προσοχή, σκληρές εικόνες).

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK