Διπλό χτύπημα Αστέρα με Μανιά και Σελίν!

Σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων η ομάδα της Τρίπολης "έκλεισε" ενόψει Γενάρη τον Μιχάλη Μανιά από τη Βέστερλο για να ενισχύσει την επίθεσή του, αλλά και τον πρώην άσο του Πλατανιά, Γεβγέν Σελίν για την άμυνα. Απομένουν μόνο οι ανακοινήσεις...

Διπλό χτύπημα Αστέρα με Μανιά και Σελίν!

Διπλό χτύπημα από τον Αστέρα! Η ομάδα της Τρίπολης έκλεισε τις δύο του πρώτες μεταγραφές για τον Γενάρη. Δύο μεταγραφές που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε άμυνα και επίθεση.

Στη διάρκεια της μέρας, οι αρμόδιοι του συλλόγου ολοκλήρωσαν τις επαφές για την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά και του Γεβγέν Σελίν. Ο 26χρονος Μανιάς, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος από το ξεκίνημα της σεζόν στη Βέστερλο αποκτήθηκε για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Όσο για τον 28χρονο Σελίν, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πλατανιά ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τους Αρκάδες στο κέντρο, αλλά και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι συμφωνίες με τους δύο παίκτες έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν οι υπογραφές, εντός των προσεχών ωρών, για να ανακοινωθούν και επίσημα. Δεν είναι τυχαίο ότι μάνατζερ που επικοινώνησαν με το σύλλογο της Τρίπολης για να προτείνουν ποδοσφαιριστές στις ίδιες θέσεις βρήκαν... κλειστή την πόρτα κι έλαβαν απάντηση του στιλ "σας πρόλαβαν άλλοι...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK