Έβαλε ταινία ταμειακής στο στόμα και τον έδιωξαν

Η προσπάθεια Τριπολιτσιώτη δημοσιογράφου να "πικάρει" τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 3-2 επί του ΠΑΟΚ και η εντολή των ανθρώπων του Αστέρα ν' αποχωρήσει πάραυτα από την αίθουσα Τύπου.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI

Σε δύσκολη θέση έφερε τους επιτελείς του Αστέρα δημοσιογράφος που αντί να εκτελέσει τα καθήκοντά του επέλεξε να προκαλέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τι ακριβώς συνέβη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην Τρίπολη; Ο εν λόγω, ο οποίος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις ενέργειές του, έβαλε στο στόμα μια ταινία από ταμειακή μηχανή, με εμφανή διάθεση να συνδέσει τον αγώνα στην Τρίπολη με αυτόν του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και γεγονότα άσχετα με όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο "Θ.Κολοκοτρώνης".

Ο Γιάννης Ντάλλας, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αστέρας, έσπευσε όχι μόνο να επαναφέρει στην τάξη τον δημοσιογράφο, αλλά και ν' απαιτήσει την άμεση αποχώρησή του από την αίθουσα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του ΠΑΟΚ για ό,τι συνέβη, χωρίς να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του συναδέλφου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK