Γιόρτασε με... γκλίτσα ο Μποροβήλος

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής διάλεξε να συμμετάσχει σε εκδήλωση της τοπικής κοινωνίας και φωτογραφήθηκε κρατώντας μια γκλίτσα στο χέρι όπως επιτάσσει το έθιμο (PHOTO).

Γιόρτασε με... γκλίτσα ο Μποροβήλος
EUROKINISSI

Η γιορτή του Αγίου Γεωργίου, είναι μια από τις πλέον σημαντικές της χριστιανοσύνης και εορτάζεται με ιδιαίτερο τρόπο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στη Νεστάνη Αρκαδίας για παράδειγμα, συνδέεται άμεσα με τον ερχομό της άνοιξης και με τον Θεό Διόνυσο συνθέτοντας μια γιορτή, χαμένη στα βάθη των αιώνων.

Έτσι επέλεξε να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση, και απαθανατίστηκε σε ένα ορεινό τοπίο να καμαρώνει κρατώντας μια γκλίτσα στολισμένη με φυτά.

Ο άλλοτε διαιτητής, που έχει διατελέσει και πρόεδρος της Super League, "ανέβασε" την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία, μάλιστα, απεικονίζονται και άλλοι συμμετέχοντες με παραδοσιακές στολές να κατεβαίνουν τον λόφο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γιόρτασε με... γκλίτσα ο Μποροβήλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK