Μονά-ζυγά στον άσο για Αστέρα

Ο Κοσίτσκι είναι το αδιαμφισβήτητο Νο1 κάτω από τα γκολπόστ του Αστέρα με τους Αθανασιάδη και Ντοναρούμα να διεκδικούν τη δεύτερη θέση και να εναλλάσσονται στις αποστολές.

Μονά-ζυγά στον άσο για Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Χάβος έχει εφησυχάσει με το βασικό του τερματοφύλακα καθώς ο Τόμας Κοσίτσκι με τις εμφανίσεις του έχει (απο)δείξει ότι δεν τίθεται εν αμφιβόλω

η θέση κάτω από τα γκολκπόστ στην αρχική ενδεκάδα.Ωστόσο, η μάχη συνεχίζεται για το Νο2. Αθανασιάδης και Ντοναρούμα δίνουν τη δική τους μονομαχία, προκαλώντας ευχάριστο "πονοκέφαλο" στον Μακεδόνα τεχνικό κι εναλλάσσονται στις αποστολές της ομάδας της Τρίπολης.

Στην πρεμιέρα της SuperLeague (3η αγωνιστική) με αντίπαλο τον Πανιώνιο ταξίδεψε στη Νέα Σμύρνη ο Αθανασιάδης, στο ματς της 4ης αγωνιστικής εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ ο Ντοναρούμα, τώρα στο Περιστέρι βρίσκεται πάλι ο Αθανασιάδης.Ουσιαστικά τις μονές αγωνιστικές ο Αθανασιάδης, τις ζυγές ο Ντοναρούμα.Αν κάποιος εκ των δύο είναι σε pole position για το Νο2 στους "κιτρινομπλέ", μάλλον ο Έλληνας φαίνεται να έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ιταλού.

Β.Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK