Ποιον Αργεντινό "βλέπει" στην Ελλάδα ο Αστέρας

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, εφέτος ο Αστέρας "μάζεψε" Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η αγάπη για τους Λατινοαμερικανούς, όμως, παραμένει, για αυτό οι Αρκάδες καλοβλέπουν την περίπτωση ενός Αργεντινού που παίζει στη χώρα μας.

Ποιον Αργεντινό "βλέπει" στην Ελλάδα ο Αστέρας
Asteras ghpedo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο επιθετικούς ξεκίνησε τη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός φορ για την ομάδα της Αρκαδίας, ενώ δεύτερη λύση αποτελεί ο Ιβοριανός Σεντρίκ Γκοντό, ο οποίος στα τρία πρώτα παιχνίδια της Super League έχει αγωνιστεί για 11 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Οι Αρκάδες έχουν σκοπό να κινηθούν για στράικερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος τραυματισμού και οι υπάρχουσες επιλογές δεν... περισσεύουν! Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ελλάδα, για τον οποίο η ιδιοκτησία του Αστέρα τρέφει εξαιρετική άποψη, ιδίως ύστερα από όσα πέτυχε στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου.

Η αναφορά στον Πάμπλο Βίτι, ο οποίος με δύο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη (2-1) στη Βέροια, στην Πλατεία, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο 31 ετών Αργεντινός βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και αν συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο τις καλές εμφανίσεις, ο Αστέρας Τρίπολης θα κινηθεί για τον αποκτήσει. Άλλωστε η αγάπη για τους Αργεντινούς παραμένει, άσχετα αν εφέτος η ομάδα αποφάσισε να ποντάρει στους Έλληνες!

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK