Τελείωσε ο αρχηγός του Αστέρα!

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποτελέσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πάμπλο Μάσα, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
massa EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τρία χρόνια στην Τρίπολη, ο Αργεντινός επιθετικός αποχωρεί από τον Αστέρα, παρόλο που η σεζόν έχει ήδη αρχίσει.

Ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, αλλά αφορά ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα του Αργεντινού, για το οποίο οφείλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Μάσα ήταν αρχηγός της ομάδας και ένα από τα παλαιότερα μέλη της, αφού πήρε μεταγραφή στον Αστέρα το καλοκαίρι του 2014.

"Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του. Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Adios Pablo...", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Αστέρας.

Στη δήλωσή του ο Πάμπλο Μάσα ανέφερε: " Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK