Παρουσιάστηκε στην Αβελίνο, αλλά θα παίξει σε άλλη ομάδα ο Καμπέσας!

Απίστευτο και όμως... ιταλικό! Ο Μπράιαν Καμπέσας παρουσιάστηκε επίσημα από την Αβελίνο, όμως ένα πρόβλημα ακύρωσε τη μεταγραφή του και τελικά θα αγωνιστεί στην... Αργεντινή!

Παρουσιάστηκε στην Αβελίνο, αλλά θα παίξει σε άλλη ομάδα ο Καμπέσας!
Bryan Cabezas

Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας να ήταν. Ο Μπράιαν Καμπέσας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό λόγω των οικονομικών προβλημάτων και μάλιστα πρόσφατα ανακοινώθηκε και η λύση του συμβολαίου του από την αρμόδια επιτροπή στην Ελλάδα.

Ο νεαρός επιθετικός, που θα γίνει πατέρας σύντομα, επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Αταλάντα, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Αβελίνο!

Μάλιστα οι "πράσινοι λύκοι" τον παρουσίασαν, όπως μπορείτε να δείτε και στο tweet που ανέβηκε στο λογαριασμό της ομάδας με στιγμές από τη συνέντευξη Τύπου, όμως στη συνέχεια το ποστάρισμα... εξαφανίστηκε.

Αυτό γιατί τελικά υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του αλλά και της συντρόφου του με αποτέλεσμα να χαλάσει μέσα σε λίγες ώρες ο δανεισμός!

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική, θα καταλήξει στην Ιντεπεντιέντε και μάλιστα θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα αυτή την περίοδο μετά τους Εμάνουελ Μπρίτες, Μπράιαν Ρομέρο και Φερνάντο Γκαϊμπόρ.

Το κόστος θα πλησιάσει το 1.000.000 δολάρια για "ενοίκιο" ενάμιση έτους και ρήτρα απόκτησης 2.500.000 δολαρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK