Απίστευτη γκάφα της UEFA με Ντιέγκο Κόστα

Η UEFA ρώτησε πόσα γκολ θα πετύχει το 2018 στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Κόστα. Μόνο που οι "ροχιμπλάνκος"... αποκλείστηκαν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση... (φωτογραφίες)!

Diego Costa waves to fans during his official presentation for Atletico Madrid at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 31, 2017. Costa was signed from Chelsea earlier in 2017 but was not eligible to play until 2018. (AP Photo/Paul White)
Diego Costa AP IMAGES

Η ευρωπαϊκή σεζόν μάλλον είναι αποτυχημένη για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού τερμάτισε στην 3η θέση του τρίτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από Ρόμα και Τσέλσι, με αποτέλεσμα να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δυστυχώς ένας εκ των διαχειριστών της UEFA στο twitter μπερδεύτηκε και κατά λάθος... τρόλαρε τους φίλους των "ροχιμπλάνκος". Με αφορμή την ανακοίνωση (και επίσημα) της απόκτησης του Ντιέγκο Κόστα, ανέβασε στον λογαριασμό του Τσάμπιονς Λιγκ την εξής ερώτηση:

" Ο νέος επιθετικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Κόστα. Πόσα γκολ θα πετύχει το 2018;". Φυσικά το tweet έγινε αμέσως viral, μοιράστηκε σε χρόνο d.t. και όπως ήταν αναμενόμενο... εξαφανίστηκε.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στον λογαριασμό της UEFA για το Γιουρόπα Λιγκ! Συμβαίνουν κι αυτά ακόμα και στα καλύτερα σπίτια.

Απίστευτη γκάφα της UEFA με Ντιέγκο Κόστα
Απίστευτη γκάφα της UEFA με Ντιέγκο Κόστα

AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK