"Άρρωστημένο" σύνθημα για Τόρες από οπαδούς της Ντεπορτίβο

Ο Φερνάντο Τόρες ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λα Κορούνια για το χειροκρότημα, όμως υπήρχε μία μειονότητα στις εξέδρες του "Ριαθόρ" που τραγουδούσε για το... θάνατό του!

"Άρρωστημένο" σύνθημα για Τόρες από οπαδούς της Ντεπορτίβο

Συμβαίνουν και στα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Ο Φερνάντο Τόρες βγήκε από το νοσοκομείο περίπου 12 ώρες μετά την εισαγωγή του σε αυτό και ευχαρίστησε με δηλώσεις του μέχρι και τους φίλους της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την στήριξή τους προς το πρόσωπό του τη στιγμή του τραυματισμού, υπήρχαν όμως και κάποιοι που φρόντισαν να δυσφημίσουν το σύλλογο της Γαλικίας.

Αναφερόμαστε σε ένα κομμάτι των φανατικών οπαδών της ομάδας της Γαλικίας, οι αποκαλούμενοι "Riazor Blues" που τη στιγμή της απόλυτης σιωπής στο γήπεδο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τόρες στο κεφάλι θέλησαν να κάνουν τη... διαφορά στέλνοντάς του θανατικές ευχές.

"Άρρωστημένο" σύνθημα για Τόρες από οπαδούς της Ντεπορτίβο

"Si se muere, qué se le va a hacer" ήταν το σύνθημα που τραγούδησαν από τις εξέδρες ("Και αν πεθάνει, τι να κάνουμε με αυτόν;"), με τους παίκτες πάντως της Ντεπορτίβο να τους ζητούν να σταματήσουν κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες και όλο το άλλο γήπεδο να τους "σκεπάζει" με ένα ζεστό χειροκρότημα προς τον Τόρες όταν αποχωρούσε με φορείο.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, η βλακεία είναι ανίκητη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK