"Δεν φεύγει κανείς τον Ιανουάριο"

Ο Ατρόμητος θα συνεχίσει χωρίς απώλειες στο ρόστερ του μετά τον Ιανουάριο κάτι που σημαίνει ότι ουδείς θα φύγει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Και όλα αυτά κόντρα σε όσα ακούγονται.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Mε νηφαλιότητα και χαρακτηριστική ψυχραιμία παρακολουθούν στον Ατρόμητο τα σενάρια που θέλουν παίκτες τους ( Ουάρντα, Γιαννιώτης κατά κύριο λόγο) να κουνούν μαντήλι στο Περιστέρι μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διοικητικός παράγοντας των Περιστεριωτών που έχει βαθιά γνώση των υποθέσεων έλεγε στη στήλη ότι "τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να φύγει κανείς και αυτό το υπογράφω". Και για να μιλά έτσι ο εν λόγω παράγοντας, προφανώς θα έχει κάνει τα σχετικά κουμάντα του.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος αναμένεται να ενισχυθεί μ' έναν ακόμη πλάγιο έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες λύσεις. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έχει κάνει ακόμα τις τελικές εισηγήσεις του, ωστόσο έχει ήδη διαμηνύσει ότι χρειάζεται έναν winger για να κάνει την ομάδα του πιο δυνατή.

Δεν αποκλείεται δε να γίνει και άλλη μεταγραφή αν ο Αυστριακός κόουτς το θεωρήσει απαραίτητο. Αλλωστε με τη δουλειά του έχει κατακτήσει το δικαίωμα της... απαίτησης.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK