Έξαλλος ο Σπανός, ήθελε... ριπλέι!

Έφοδος του Γιώργου Σπανού στο χώρο του παρατηρητή στην διάρκεια του α΄ημιχρόνου, έψαχνε να δει σε ριπλέι τις φάσεις για τις οποίες φωνάζει ο Ατρόμητος!

Έξαλλος ο Σπανός, ήθελε... ριπλέι!
spanos EUROKINISSI

Οι αποφάσεις του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη και του α' βοηθού του Ευθύμιου Κούρεντα, στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης στο Περιστέρι έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό, που δεν είχε μάλιστα... πρόβλημα να το δείξει.

Έτσι, λοιπόν, στην διάρκεια του α' ημιχρόνου επιχείρησε να εισβάλει στο χώρο φιλοξενίας του παρατηρητή διαιτησίας Μανώλη Γιανναδάκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί αλλά και να δει από την τηλεόραση τις επίμαχες φάσεις.

Οι γηπεδούχοι φώναζαν για ένα λανθασμένο οφσάιντ που υπέδειξε ο Κούρεντας τον Βασιλείου στο 5', σε μια φάση βέβαια που ο καλυπτόμενος νεαρός επιθετικός ήταν εκτός περιοχής και στην άκρη αριστερά. Για πέναλτι σε χέρι του Ντα Κόστα στο 8', στην προσπάθεια του Στόιτσεφ να τον περάσει μέσα στην περιοχή του Καπίνο. Και για τη φάση του 27' όταν ο ίδιος βοηθός βιάστηκε να σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ του Λε Ταλέκ που ερχόταν από κανονική θέση από πίσω κι ενώ υπήρχαν όντως 2 συμπαίκτες του εκτεθειμένοι.

Στη συνέχεια της φάσης και ενώ ο Δελφάκης είχε σφυρίξει και ο Καπίνο σταματήσει, ο Λε Ταλέκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Μετά το τέλος του ματς, ο Σπανός εξακολουθούσε να βράζει. Επισκέφθηκε τους διαιτητές και στα αποδυτήριά τους και τους εξέφρασε έντονα παράπονα κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Ηρέμησε πολύ αργότερα και αφού μίλησε με τους εκπροσώπους του Τύπου χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια φράση ( αλλοίωση αποτελέσματος).

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK