Eνα βήμα πιο κοντά στην ανανέωση ο Κάναντι στον Ατρόμητο

Αμοιβαία επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας Κάναντι και Ατρομήτου προφανώς και υπάρχει, για αυτό και έχουν αρχίσει ήδη κάποιες συζητήσεις ανεπίσημου χαρακτήρα με διάχυτη αισιοδοξία.

Eνα βήμα πιο κοντά στην ανανέωση ο Κάναντι στον Ατρόμητο
kananti EUROKINISSI

Oι συζητήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του Ατρομήτου με τον Νταμίρ Κάναντι είναι ανεπίσημου χαρακτήρα (δεν έχουν, δηλαδή, αποτυπωθεί στο χαρτί ούτε σ' αυτές έδωσαν το παρών οι μάνατζερ του Αυστριακού) ακόμα και έτσι όμως, η αισιοδοξία είναι διάχυτη!

Μάλιστα, άνθρωποι που έχουν γνώση της σχετικής διαπραγμάτευσης αναφέρουν ότι σύντομα θα βγει λευκός καπνός με την ανανέωση του συμβολαίου του Κάναντι το οποίο, ως γνωστόν, εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο.

Πόσο σύντομα; Μπορεί και μέσα στο μήνα του διανύουμε. Ετσι και αλλιώς οι ατζέντηδες του Αυστριακού αναμένονται στην Αθήνα μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου απλώς και μόνο να πιστοποιήσουν τη συμφωνία των δύο πλευρών που μέχρι τότε θα έχει, πιθανότατα, επιτευχθεί σε προφορικό επίπεδο.

Αμοιβαία επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας προφανώς και υπάρχει καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαν αρχίσει καν οι κουβέντες. Η χημεία δε μεταξύ των διοικούντων και του μίστερ βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της αφού έχουν βοηθήσει σχετικά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν, τότε ο Ατρόμητος θα βάλει σε ισχύ το πλάνο του για την επόμενη σεζόν αφού ο Κάναντι είναι λάτρης της...έγκαιρης δουλειάς και του προγράμματος ως κλασικός Αυστριακός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK