Eπεισε τον Σκίμπε ο Χατζηισαϊας

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας όχι μόνο είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Ατρομήτου αλλά φτάνει με τις εμφανίσεις του στο κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Οι σχετικές λεπτομέρειες.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί οι θέσεις των βασικών στόπερ στην Εθνική ομάδα να είναι σχεδόν καπαρωμένες από τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά, αυτός όμως δεν σημαίνει ότι ο Μίκαελ Σκίμπε αρκείται σ' αυτούς.

Ισα-ισα ο ομοσπονδιακός τεχνικός στα φιλικά παιχνίδια που έρχονται σκέφτεται να δώσει κλήσεις σε νέα πρόσωπα έτσι ώστε να τσεκάρει πράγματα ενόψει της προκριματικής φάσης του Euro 2020 που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Ενα από αυτά τα πρόσωπα αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Χατζηισαϊσας. Ο στόπερ του Ατρομήτου κάνει μία έξοχη σεζόν στο Περιστέρι με παρτενέρ τον Σπύρο Ρισβάνη και ο Σκίμπε, που είχε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει δια ζώσης σε δύο ματς τον τελευταίο καιρό, θα ήθελε να τον τεστάρει και ο ίδιος σε προπονήσεις και αγώνες.

Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, προκειμένου να βγάλει όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα, φρόντισε να παρακολουθήσει τον παίκτη σε δύο σημαντικά ματς του Ατρομήτου, στα εντός έδρας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Στα εν λόγω ματς, ο "Χάτζη" ήταν πραγματικά πολύ καλός και έπεισε τον Γερμανό ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί μαζί του.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK