Γι' αυτό είπε "όχι" στην Μπολόνια ο Μανιάτης

Διαβάστε γιατί ο Γιάννης Μανιάτης παρότι είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, προτίμησε τον Ατρόμητο. Το πρόσωπο κλειδί στην απόφαση του και ποιες ομάδες του χτύπησαν την πόρτα.

Γι' αυτό είπε "όχι" στην Μπολόνια ο Μανιάτης
maniatis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε αρκετούς μήνες, Γιάννης Μανιάτης και Ολυμπιακός έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον Έλληνα μέσο να λαμβάνει ένα αξιοσέβαστο ποσό από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έτσι, τα χρήματα δεν έπαιξαν κανέναν απολύτως ρόλο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτό γιατί ο παίκτης ήθελε να πάει κάπου που θα παίζει. Ο λόγος; Μα φυσικά η εθνική Ελλάδας.

Ο 30άχρονος άσος λατρεύει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Μίχαελ Σκίμπε. Προτού, λοιπόν, αποφάσιζε για το που θα υπέγραφε, συμβουλεύτηκε τον Γερμανό τεχνικό της "γαλανόλευκης".

Αυτός του τόνισε πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, είναι να συνεχίσει σε σύλλογο που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής. Έτσι, όταν προέκυψε η πρόταση του Ατρόμητου, την αποδέχθηκε, βλέποντας πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ δεν θα προβληματιζόταν με εξωαγωνιστικά προβλήματα ( κυρίως οικονομικά ) όπως συμβαίνει σε πολλές ομάδες της Super League.

Στα χέρια του ο Μανιάτης είχε πρόταση από την Μπολόνια των Βασίλη Τοροσίδη και Μάριου Οικονόμου, την Οσασούνα, κι ενός συλλόγου από το Σαμπιονά. Όλες απορρίφθηκαν για τους παραπάνω λόγους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK