Γιατί είναι έξαλλοι στον Ατρόμητο με την ΕΠΟ

Μία έκπληξη περίμενε τον δικηγόρο του Ατρόμητου Γιώργο Λίβα στην εκδίκαση της προσφυγής της ομάδας του Περιστερίου κατά της απόφασης για την τιμωρία μία αγωνιστικής της έδρας για την φραστική επίθεση του Γιώργου Σπανού στον βοηθό διαιτητή του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός Ευθύμιο Κούρεντα.

Γιατί είναι έξαλλοι στον Ατρόμητο με την ΕΠΟ
spanos EUROKINISSI

Η προσφυγή είχε αρχίσει όταν στην αίθουσα έκαναν την εμφάνιση τους οι νομικοί της ΕΠΟ κ. Σιώτος και Σαράκης που έκαναν παρέμβαση και ζήτησαν από τον πρόεδρο του διαιτητικού δικαστηρίου να απορριφθεί η προσφυγή του Ατρόμητου κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για αναρμοδιότητα του διαιτητικού δικαστηρίου.

“Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, εγώ να την χάσω την υπόθεση αλλά ρε παιδιά ήρθατε εδώ εσείς” μονολογούσε ο έμπειρος δικηγόρος προς τους δύο νομικούς. “Ποτέ μέχρι σήμερα η ΕΠΟ δεν έχει παρασταθεί σε πειθαρχική δίκη” έλεγαν από τον Ατρόμητο και είχαν το δίκιο.

Μέχρι στιγμής η μοναδική παρέμβαση που είχε γίνει σε υποθέσεις από πλευράς ΕΠΟ, ήταν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς τις περισσότερες φορές για να επιβληθεί πιο μεγάλη ποινή.

“Δεν μπορώ να κάνω κουβέντα για υπηρεσιακά θέματα” ήταν η απάντηση του νομικού της ΕΠΟ Δημήτρη Σιώτου σε επικοινωνία που είχε το Contra.gr μαζί του.

Για την ιστορία η προσφυγή του Ατρόμητου απορρίφθηκε και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

A.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK