Η απόδειξη ότι ο Ατρόμητος μεγάλωσε...

O Aτρόμητος κάθε μέρα μεγαλώνει ως ποδοσφαιρικός οργανισμός ημέρα με την ημέρα. Και κόντρα στην ΑΕΚ δεν παρέλειψε να ράψει μερικά ακόμη γαλόνια για την εφετινή στολή του.

Η απόδειξη ότι ο Ατρόμητος μεγάλωσε...

Φτάσαμε στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Ατρόμητος -ημέρα με την ημέρα- μεγαλώνει, κερδίζει σε εκτίμηση και ενισχύει το αγωνιστικό του προφίλ.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ ήταν ένας ακόμη ωραίος σταθμός στο εφετινό ταξίδι (έστω και αν δεν νίκησε) αλλά και μία επιπλέον απόδειξη ότι η ομάδα αυτή αλλάζει επίπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Στα τελευταία λεπτά μετά την ισοφάριση από τον πάγκο ζητούσαν η ομάδα να διαχειριστεί το χρόνο. Ναι μεν ήθελαν τη νίκη αλλά και η ισοπαλία δεν ήταν κακό αποτέλεσμα.

Ομως οι ποδοσφαιριστές, τρελαμένοι από την ισοφάριση, ορμούσαν κάθε φορά προς την μπάλα για να εκτελέσουν γρήγορα στημένα (φάουλ και πλάγια) έτσι ώστε να βγαίνουν άμεσα στην επίθεση. Ηθελαν επιτακτικά τη νίκη και αυτό φαινόταν σε κάθε κίνησή τους.

Είναι, πλέον, στο dna της ομάδας η επιδίωξη για τη νίκη σε κάθε γήπεδο και κόντρα σε κάθε αντίπαλο ανεξάρτητα από το όνομά του. Κάπως έτσι προέκυψε και το αήττητο εφέτος από το πρώην ΠΟΚ (απομένει το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό).

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK