Η Σεγούντα και οι Πορτογάλοι

Το φαξ και το mail της ΠΑΕ Ατρόμητος έχουν πάρει ήδη φωτιά. Η αναζήτηση για προπονητή που να έχει εργαστεί σε Ισπανία ή Πορτογαλία ξεκίνησε με στόχο να τελειώσει το πολύ σε 10 ημέρες.

Η Σεγούντα και οι Πορτογάλοι
spanos EUROKINISSI

Είναι δεδομένη-και την τονίσαμε από την Κυριακή- η επιθυμία του Ατρομήτου να συνεργαστεί με προπονητή που έχει δουλέψει σε Ισπανία ή Πορτογαλία.

Στο Περιστέρι βέβαια ξέρουν μέχρι που να απλώσουν τα πόδια τους στο οικονομικό κομμάτι γι' αυτό έχουν στρέψει το βλέμμα τους κυρίως στη Σεγούντα Ντιβισιόν όπου πάντα υπάρχουν ευκαιρίες με ανθρώπους φιλόδοξους και ταλαντούχους.

Εν τω μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ στο Περιστέρι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν προτάσεις για προπονητής γεγονός που είναι απολύτως φυσικό. Ηδη έχουν προταθεί Πορτογάλοι (πολύ δυνατή αγορά η πορτογαλική στους κόουτς) και η διοίκηση έχει σηκώσει μανίκια με στόχο να κλείσει ο εκλεκτός μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Αν και εφόσον οι προσπάθειες για ξένο τεχνικό αποδειχθούν άκαρπες, τότε θα υπάρξει στροφή σε Ελληνες προπονητές με την περίπτωση του Σάββα Παντελίδη να ξεχωρίζει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK