Ιδιαίτερος ο συμβολισμός στη βράβευση του Παράσχου

Ο Γιώργος Σπανός θα βραβεύσει τον Γιώργο Παράσχο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία κίνηση με πολύ μεγάλο συμβολισμό και πλούσιο...παρελθόν.

Ιδιαίτερος ο συμβολισμός στη βράβευση του Παράσχου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To διαζύγιο του Γιώργου Παράσχου με τον Ατρόμητο τον Οκτώβριο του 2014 δεν ήταν ακριβώς βελούδινο. Δεν υπήρξε βέβαια η μεγάλη ένταση, αλλά είναι γεγονός ότι ο Μακεδόνας τεχνικόπς αποχώρησε χολωμένος από την απόφαση των Περιστεριωτών, θεωρούσε ότι είχε πράγματα να προσφέρει ακόμα.

Υπό αυτό το πρίσμα η βράβευση του Παράσχου από τον ίδιο τον Γιώργο Σπανό στο περιθώριο του αγώνα του Ατρομήτου με τον Πλατανιά αποκτά ακόμα πιο ξεχωριστή σημασία. Αλλωστε τους δύο άνδρες τους συνδέει μακρά επαγγελματική και φιλική σχέση (από την πρώτη θητεία του Παράσχου αρχικά στη Χαλκηδόνα και εν συνεχεία στον Ατρόμητο) που αν και γνώρισε...αναταράξεις ήταν τίμια και ειλικρινής.

Αλλωστε τα χρόνια που περνούν λειτουργούν...πυροσβεστικά στα παλιά πάθη και λειαίνουν τις επικίνδυνες γωνίες. Σε κάθε περίπτωση η βράβευση είναι μία χειρονομία με ειδικό βάρος και συμβολισμό.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK