Κάναντι, ο εναλλακτικός

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει απολύτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο δεν είχε κανένα λόγο να τους καταπονήσει με περιττά πράγματα αλλά τους κράτησε σε... εγρήγορση.

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μπορεί ένας προπονητής να μην κάνει καθόλου ασκήσεις τακτικής πριν από ένα μεγάλο ματς της ομάδας του; Αν λέγεται Νταμίρ Κάναντι, μπορεί.

Ο Αυστριακός προπονητής κρατούσε σε εγρήγορση του παίκτες του Ατρομήτου καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς όμως να φανερώνει τα σχέδιά του για την 11άδα και να επιμένει στην τακτική του αγώνα.

Αφενός ο Κάναντι έχει πάει μέχρι στιγμής σ' ένα σφιχτό ροτέισον, άρα έχει εμπιστοσύνη στη συνοχή των παικτών του και αφετέρου προτιμά να έχει άπαντες στην πρίζα μέχρι και την ημέρα του ματς.

Το Σάββατο το πρωί βέβαια θα κάνει την ανάλυσή του μέσω του video και εν συνεχεία θα γνωστοποιήσει την ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανιώνιο στην οποία δεν αποκλείεται να μπει τελικά ο Μανούσος αντί του Ντάουντα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK