Χαμός, στα αποδυτήρια με Σπανό και ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Έξαλλος ήταν ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (1-1), ενώ είχε και μερικούς... έντονους διαλόγους με τους ανθρώπους της "πράσινης" ΠΑΕ.

Χαμός, στα αποδυτήρια με Σπανό και ανθρώπους του Παναθηναϊκού
spanos EUROKINISSI

Σκηνές... ροκ έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό (1-1). Αρχικά ένα μικροεπεισόδιο αφορούσε τον γενικό αρχηγό των Περιστεριωτών, Νίκο Λαζαρίδη και τον αμυντικό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κολοβέτσιο, με τον πρώτο να λέει με ειρωνεία στον δεύτερο "μας έμαθες και τον Παναθηναϊκό που έπαιξες ένα ματς".

Η ένταση που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο βέβαια μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια με τον ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων, Γιώργο Σπανό, να λέει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πως... έπρεπε να φέρουν τον "τσάτσο και ρουφιάνο" που τους σέρνει στα δικαστήρια.

Ο Σπανός φώναζε στη συνέχεια το όνομα του Τάκη Φύσσα (αυτόν αφορούσαν τα παραπάνω επίθετα), αναφερόμενος στην γνωστή ιστορία διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον του επιμελητή ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, όταν ο τελευταίος είπε ότι δεν επιτρέπεται ο Σπανός να βρίσκεται στα αποδυτήρια λόγω της τιμωρίας του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε πως θα έπρεπε οι υπόλοιποι να σέβονται κάποια πράγματα, καθώς εκείνος βρίσκεται 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο και τους πληρώνει όλους.

Επίσης, φέρεται να τους έχει πει "πέστε στη Γ' Εθνική", ωστόσο η συγκεκριμένη ατάκα διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία. Ο Βασίλης Καρακατσάνης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ατρομήτου είπε στα αποδυτήρια προς τους ανθρώπους των "πράσινων" πως "μέχρι τον Μάρτιο που θα είναι να έρθουμε στη Λεωφόρο δεν θα υπάρχετε".

Οι εντάσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Σπανός μαζί με τον Αγγελόπουλο του Ατρομήτου, βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, φώναζε στον διαιτητή Μάνταλο να βγει έξω και αναρωτιόταν αν το πέναλτι του Παναθηναϊκού ήταν... πιο πολύ από εκείνο του Ουάρντα που τελικά δεν δόθηκε.

Τέλος υπήρξε κι ένα σκηνικό με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή, όταν εκείνος έμεινε να κοιτάζει για λίγο τον Σπανό. Ο τελευταίος τον ρώτησε "τι κοιτάς", με τον "πράσινο" να απαντά "γιατί απαγορεύεται;". Τότε ο Σπανός έκανε κίνηση εναντίον του, όμως μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά από μερικά λεπτά το σκηνικό έληξε, ενώ ο Σπανός και ο Ουζουνίδης έδωσαν και τα χέρια.

Ν. Γ.

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK