Ματιές σε Μαρτίνες ο Ατρόμητος

Μόνο αδιάφορο δεν θα πρέπει να περνάει από το μυαλό των ανθρώπων του Ατρομήτου το γεγονός ότι ο Νίκολα Μαρτίνες "κόπηκε" από το ρόστερ του Ολυμπιακού που ταξιδεύει στο Έρμελο.

Ματιές σε Μαρτίνες ο Ατρόμητος

Η ποιότητα του Νίκολα Μαρτίνες είναι αδιαμφισβήτητη ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ωστόσο βρίσκεται ανάμεσα στους "κομμένους" του Μάρκο Σίλβα από την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Έρμελο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και κατά συνέπεια θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι "ερυθρόλευκοι" να τον παραχωρήσουν δανεικό, αν και πριν λίγες ημέρες έδωσαν 600.000 ευρώ στον Παναιτωλικό για την απόκτησή του. Ανάμεσα στις ομάδες που θα τον διεκδικήσουν είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να επιθυμούν την απόκτηση ενός χαφ της ποιότητας του Μαρτίνες, σε περίπτωση που περάσουν το εμπόδιο της ΑΙΚ Στοκχόλμης και βρεθούν μια "ανάσα" από την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League.

Τα όποια μεταγραφικά σχέδια πάντως θα καταστρωθούν μετά τις δύο αναμετρήσεις με τη σουηδική ομάδα.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK