Ο έρωτας με την πρώτη ματιά του Ατρομήτου με τον Κωτσόπουλο

H ποιότητα του ταλέντου του Κώστα Κωτσόπουλου είναι τέτοια που δεν χρειάστηκαν περισσότερα από 90 αγωνιστικά λεπτά για να γίνει άμεσος μεταγραφικός στόχος για τον Ατρόμητο.

Ο έρωτας με την πρώτη ματιά του Ατρομήτου με τον Κωτσόπουλο

Μόλις ένα παιχνίδι χρειάστηκε ο Τόλης Αποστόλου για να εισηγηθεί την απόκτηση του Κώστα Κωτσόπουλου από τον Ατρόμητο.

Την ημέρα που οι Περιστεριώτες δοκιμάζονταν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (και ένα άλλο πουλέν, ο Στρούγγης, έκανε ντεμπούτο με γκολ) ο chief scout της ομάδας παρακολούθησε αγωνιζόμενο με την Νάουσα τον Ελληνα φορ.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες εντυπωσιάστηκε κυρίως από την ταχύτητα του παίκτη, προσόν απαραίτητο για τη θέση του αλλά και από την εν γένει αγωνιστική του συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο.

Αμέσως μετά την επιστροφή του, ο Αποστόλου εισηγήθηκε στον Νταμίρ Κάναντι και τον Γιάννη Αγγελόπουλο την απόκτηση του παίκτη η οποία όμως δεν εξελίχθηκε σε απλή υπόθεση.

Τον Κωτσόπουλο τον είχαν τσεκάρει και άλλοι ελληνικοί σύλλογοι ενώ το γραφείο που τον εκπροσωπεί τον πήγε για δοκιμή στην Ντόρτμουντ!

Αρχικά, οι οικονομικές αξιώσεις της Νάουσας ήταν πολύ μεγάλες, σταδιακά όμως οι απαιτήσεις έπεσαν και ο Ατρόμητος έφτασε στο ντιλ για τον παίκτη για τη χάρη του οποίου ο Μπαστακός ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK