Η τρομερή δουλειά του Κάναντι έγινε... αφιέρωμα στο εξωτερικό!

Σε αφιέρωμα για την... επέλαση των Αυστριακών προπονητών στην Ευρώπη φιγουράρει το πρόσωπο του Νταμίρ Κάναντι, για τον οποίο ξένοι δημοσιογράφοι μιλούν με αποθεωτικά λόγια!

Η τρομερή δουλειά του Κάναντι έγινε... αφιέρωμα στο εξωτερικό!
kananti EUROKINISSI

Η ανέλπιστα καλή φετινή πορεία του Ατρομήτου έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά απ' ότι φαίνεται και στο εξωτερικό, με τον κόουτς της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι να... τσεκάρεται ήδη από διάφορους συλλόγους.

Όταν δε το πρόσωπό του φιγουράρει και σε ξένα αφιερώματα για την επέλαση των Αυστριακών προπονητών στην Ευρώπη, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τον Ατρόμητο, προκειμένου να τον κρατήσει στον πάγκο του και τη νέα σεζόν.

Η τρομερή δουλειά του Κάναντι έγινε... αφιέρωμα στο εξωτερικό!

Όπως αναφέρει το " peterlinden.live" ο Κάναντι είναι από τους Αυστριακούς προπονητές που ξεχωρίζουν φέτος για τη δουλειά τους. Στο δημοσίευμα διαβάζουμε: "Δεκατρείς μήνες μετά τη φυγή του από την Χάτελντορφ, ο Νταμίρ Κάναντι έχει διαψεύσει τους πάντες στην Ελλάδα που δεν πίστευαν σε καλή πορεία του Ατρομήτου. Βρίσκεται σε μάχη με τον πρώην προπονητή της Ζάλτσμπουργκ, Όσκαρ Γκαρθία και τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση". Δεν είναι και λίγο...

Παράλληλα, στο ίδιο αφιέρωμα με τον Κάναντι φιγουράρουν και τα ονόματα των Άντι Χούτερ (Γιουνγκ Μπόις), Πίτερ Στέγκερ (Ντόρτμουντ), Ραλφ Χάζελχουλτ (Λειψία) και Πίτερ Πακούλτ (Κουκέτσι). Όλοι τους Αυστριακοί και όλοι τους εκπλήσσουν με την πορεία των ομάδων τους!

Η Γιούνγκ Μπόις είναι πρώτη και πάει για πρωτάθλημα, η Ντόρτμουντ αναγεννήθηκε και είναι δεύτερη πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, η Λειψία μετά το τρομερό περσινό της ξεπέταγμα φέτος είναι πέμπτη, ενώ η άσημη Κουκέτσι είναι τρίτη στην Αλβανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK