Ο προσκυνητής Ουάρντα και ο Κάναντι που δάμασε τον πυρετό

Σαν το μικρό παιδί χαίρεται τις επιτυχίες του Ατρομήτου ο Ουάρντα, όπως και τη νέα στη Ριζούπολη, τη στιγμή που ο Κάναντι ήταν εξαντλημένος στον πάγκο. Ποιος όμως έχασε τους πανηγυρισμούς του 2-0;

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντ Ατρόμητος EUROKINISSI

Ο Αμρ Ουάρντα αναμφισβήτητα πλέον είναι το πρόσωπο - κλειδί στην τρελή, τρελή πορεία του Ατρομήτου που έχει βάλει πλέον στόχο την κατάκτηση του τίτλου και το δείχνει με διπλά όπως στη Ριζούπολη! Ένας ποδοσφαιριστής - ορχήστρα, όντως αγωνιστική πολυτέλεια για τους "κυανόλευκους", ο οποίος κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγχρόνως όμως αποτελεί και μια...ατραξιόν.

Γι' αυτό και τον έχουν στα "ώπα-ωπα", έχει γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας και κάθε φορά που σκοράρει (ή δημιουργεί) προκαλεί τους οπαδούς να τον... αποθεώσουν. Είναι ο Αιγύπτιος σταρ των δυτικών προαστίων, γίνεται ο... δικός τους Σαλάχ κι ας παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Το εκατέρωθεν δέσιμο, ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό και σπάνιο...

Απόδειξη των παραπάνω και όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα. Ο Ουάρντα δεν πανηγύρισε μονάχα το γκολ που σημείωσε, κάνοντας το 2-0, αλλά μετά το τέλος του αγώνα παρότι είχε γίνει αλλαγή κατευθύνθηκε στους περίπου 200 φανς που έκαναν τη διαδρομή από το Περιστέρι ως την Ριζούπολη, για να πανηγυρίσει μαζί τους. Τους παρότρυνε μάλιστα να φωνάζουν το όνομά και όταν αυτό συνέβη υποκλίθηκε μπροστά τους!

Τα συνθήματα πάντως που... δόνησαν την γηπεδική ατμόσφαιρα στη Ριζούπολη ήταν μεν κλασικά αλλά για οπαδούς ομάδων της Big 4 και όχι για τους Περιστεριώτες. "Ατρόμητε πρωτάθλημα θα πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε", όπως και το "αυτό είναι σωστό - πρωτάθλημα και κύπελλο για τον Ατρόμητο"!

Συνθήματα πάντως εκτός από τον Ουάρντα ακούστηκαν και για χάρη ενός συμπαίκτη του καθώς και για τον Αυστριακό κόουτς της ομάδας."Έχουμε τρελό προπονητή, Κάναντιιι, Κάναντιιιι" και "Ρε Γιαννιώτη είσαι τρέλα με τ' αστέρι στη φανέλα".

Εκείνος πάντως που δεν πανηγύρισε γκολ του Αιγύπτιου ήταν ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας. Όταν όλοι οι άλλοι έπεσαν πάνω στον σκόρερ, αυτός έσπευσε στον... πάγκο. Ο λόγος ήταν τα... παπούτσια του, τα οποία και βρήκε την ευκαιρία να αλλάξει!

ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΥΡΕΤΟ!

Εικόνισμα έχουν και τον Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι για όσα έχει πετύχει. Πολύ πιο χαμηλών τόνων πάντως ο Αυστριακός προπονητής, προσπαθεί να μένει προσγειωμένος. Τη Δευτέρα ήταν ακόμη πιο ήπιες οι αντιδράσεις του. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο με 40 πυρετό! Μάλιστα όλη την εβδομάδα προσπαθούσε ν' αναρρώσει και να κάνει τη δουλειά του χωρίς να κολλήσει κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του.

Το ότι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου (πήγε ο Ολλανδός βοηθός του που επίσης ήταν άρρωστος) και έφυγε άμεσα ήταν το λιγότερο.

Ν.Γ

News 24/7

24MEDIA NETWORK