Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που γουστάρει Λημνιό

Ο Δημήτρης Λημνιός που θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα στον ΠΑΟΚ έχει πολλούς υποστηρικτές με το αγωνιστικό του στυλ. Ένας εξ' αυτών διεθνής μέσος, πρώην "ερυθρόλευκος" ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που γουστάρει Λημνιό

Ο νεαρός Λημνιός πραγματοποιεί την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Έχει ήδη πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ, αυτό στη Λάρισα με την ΑΕΛ.

Ο Βολιώτης ακραίος επιθετικός έχει αποκτήσει πολλές συμπάθειες με τον τρόπο που αγωνίζεται. Ένας συμπαίκτης του στον Ατρόμητο, μάλιστα, τρέφει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του ταχύτατου παίκτη. Πρόκειται για τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο διεθνής μέσος των Περιστεριωτών είναι της άποψης πως ο Λημνιός μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα και έχει εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτες του πως μπορεί να παίξει με ευκολία σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αρκεί φυσικά να του πάνε όλα... δεξιά στο μέλλον και να συνεχίσει τη δουλειά.

Κατά την πρώτη του θητεία του στον Ατρόμητο ο Ρικάρντο Σα Πίντο, έριξε σε ματς τον Δημήτρη Λημνιό σε ηλικία 16 ετών, στις 25 Οκτωβρίου 2014! Είχε γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Περιστεριωτών που σε τόσο νεαρή ηλικία (είναι γεννημένος στις 27/05/1998) αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK