Πάει για πρώτος ο Θεοδωράκης

Ο Χρήστος Θεοδωράκης βάζει ισχυρή υποψηφιότητα ακόμα και για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του Ατρομήτου την προσεχή σεζόν στη Superleague σε μία επιλογή αλά...Μπάρκας.

Πάει για πρώτος ο Θεοδωράκης
REPORTER IMAGES

Ας μην πάρουμε και...όρκο ότι ο τερματοφύλακας (πιθανότατα από την ξένη αγορά) που θα αποκτηθεί από τον Ατρόμητο θα έρθει και θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.

Στο Περιστέρι πιστεύουν πολύ στον Χρήστο Θεοδωράκη ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στις ευκαιρίες που πήρε. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο εντυπωσίασε τους πάντες, ακόμα και το συχνά τρομερά απαιτητικό Ρικάρντο Σα Πίντο.

Τι σημαίνει αυτό; Ο,τι ο νεαρός δεν αποκλείεται να είναι και πρώτος στο ροτέισον ακολουθώντας τα βήματα του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος μετά από μία πολύ καλή σεζόν μεταγράφηκε στην ΑΕΚ (και μάλιστα με πολύ καλό, για την ομάδα, ποσό).

Ο τερματοφύλακας που θα έρθει θα είναι σίγουρα πιο μεγάλος ηλικιακά και έμπειρος έτσι ώστε να βοηθήσει και τον πιτσιρικά να πάρει ακόμη περισσότερο τα πάνω του. Ο τελικός κριτής βέβαια θα είναι πάντα ο Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν λογαριάζει ονόματα και ηλικίες.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK