Πολύ δύσκολα στο Περιστέρι ο Μαραντόνα

Η σχέση του Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα με την Ντινάμο Μπρεστ είναι καθαρά επιφανειακή και ως εκ τούτου πολύ δύσκολα θα φέρει τον κατά πολλούς καλύτερο παίκτη της ιστορίας στο Περιστέρι.

Former soccer star Diego Maradona pounds his chest during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Former soccer star Diego Maradona pounds his chest during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

H κλήρωση που έφερε τον Ατρόμητο με την Ντινάμο Μπρεστ προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού στο Περιστέρι για μία πιθανή έλευση του Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα.

Στην πραγματικότητα όμως οι πιθανότητες να έρθει στο Περιστέρι ο Ντιεγκίτο είναι ελάχιστες. Βλέπετε, οι σχέσεις του Αργεντίνου σταρ με το σύλλογο της Λευκορωσίας είναι καθαρά για το φαίνεσθαι και δεν έχει σχέση με την ουσία.

Η συνεργασία του Μαραντόνα με την Ντινάμο έγινε για λόγους μάρκετινγκ και φυσικά ο Αργεντινός δεν έχει καμία συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων στο σύλλογο.

Τον Ατρόμητο περισσότερο τον απασχολεί βέβαια το μακρινό ταξίδι στο Μπρεστ που βρίσκεται στα δυτικά της Λευκoρωσίας πάνω στη συνοριογραμμή με την Πολωνία.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK