Προτεραιότητα το εξωτερικό αλλά...

Από τη στιγμή που ο Σωκράτης Φυτανίδης έφυγε από τον Ατρόμητο (ούτε μία στο εκατομμύριο δεν κολλάει το γυαλί που έσπασε την Πέμπτη) είναι φανερό ότι σκέφτεται, χωρίς άγχος και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

150730 AIK:s Fredrik Brustad och Atromitos Sokratis Fitanidis under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104
150730 AIK:s Fredrik Brustad och Atromitos Sokratis Fitanidis under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104 INTIME SPORTS

Προσώρας το σενάριο που δείχνει να κερδίζει έδαφος είναι αυτό του εξωτερικού χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός.

Κατά το παρελθόν, ο "Φύτα" κλότσησε πολλές ευκαιρίες για να αγωνιστεί εκτός συνόρων απορρίποντας προτάσεις που ήταν μάλιστα καλύτερες στους οικονομικούς όρους από το συμβόλαιο που είχε με τον Ατρόμητο.

Ομως κάτι ο συναισθηματισμός του παίκτη, κάτι οι συγκυρίες, το μεγάλο βήμα δεν έγινε ποτέ. Τώρα όμως τα πτάγματα μοιάζουν πιο ώριμα από ποτέ για τη...μετανάστευση χωρίς όμως να αποκλείεται και το...εσωτερικό σενάριο.

Παλαιότερα το όνομα του Φυτανίδη έπαιξε τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK