Θα απαντήσει με αγορά δανεικού ο Ατρόμητος

Kαλοί οι δανεισμοί αλλά ακόμη καλύτερες οι αγορές. Αυτό σκέφτονται στον Ατρόμητο και καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους έτσι ώστε το καλοκαίρι να αγοράσουν κάποιον από τους δανεικούς του ρόστερ.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι ότι η συμφωνία του καλοκαιριού να μην χρησιμοποιηθούν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ οι Ουάρντα, Χατζηισαϊας και Γιαννούλης έχει αρχίσει να ζορίζει τον Ατρόμητο.

Οχι ότι δεν θα την τηρήσουν, τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Αλλά στο Περιστέρι διαπιστώνουν ότι ειδικά χωρίς τον Αιγύπτιο οι πιθανότητές τους να προκριθούν επί του Δικεφάλου του Βορρά στο Κύπελλο μειώνονται.

Σκέφτονται, λοιπόν, να απαντήσουν. Πως; Μα με αγορά τουλάχιστον ενός εκ των τριών το προσεχές καλοκαίρι. Τώρα το ποιος θα είναι, παίζεται. Πολύ θα ήθελαν τον Ουάρντα αλλά με τη σεζόν που κάνει και με το Μουντιάλ που έρχεται το κασέ του αγαπημένου της εξέδρας έχει ήδη εκτοξευτεί.

Ποτέ βέβαια μη λες ποτέ. Για τους άλλους δύο τα πάντα ανοιχτά και ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του όταν έρθει η ώρα. Τα θέματα θα αρχίσουν να δουλεύουν έγκαιρα, πολύ πριν τελειώσει η αγωνιστική σεζόν.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK