Το "f... off" του Ουάρντα στο βοηθό

Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμρ Ουάρντα στην τελευταία φάση του αγώνα στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Παναθηναϊκού, διότι ήθελε πέναλτι στη φάση με τον Τάσο Αυλωνίτη. Από τον Αιγύπτιο ξέφυγαν πολλά "γαλλικά" που για κακή του τύχη αποτύπωσε ο τηλεοπτικός φακός.

25/11/2017 Atromitos Vs Panathinaikos for Superleaue season 2017-18 in Peristeri Stadium

Photo by Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Ουάρντα Ατρόμητος GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η φάση του 93' έφερε την έντονη αντίδραση του Αμρ Ουάρντα προς τον πρώτο βοηθό. Έντονη διαβάσατε; Γράψτε λάθος. Υβριστική είναι το σωστό, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ατρομήτου, χολωμένος από το γεγονός πως δεν πήρε πέναλτι στο σπρώξιμο του Αυλωνίτη - η φάση είχε αρχίσει από δικό του χέρι, απευθύνθηκε στον Χασάν Κούλα κι άρχισε τα... αγγλικά.

Διότι τα "f... off" πήγαν κι ήρθαν για τα επόμενα δευτερόλεπτα. Τρία προλάβαμε να μετρήσουμε. Ο Μάνταλος κατευθύνθηκε άμεσα στον Ουάρντα και τον... συνέτισε με μια κίτρινη κάρτα (που θα μπορούσε να είναι και κόκκινη), διότι ο τρόπος του Αιγύπτιου ήταν εκτός ορίων.

Μάλιστα είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Αυλωνίτη για το αν ήταν ή όχι παράβαση. Οι δυο τους πάντως τα βρήκαν και αποχώρησαν ήρεμοι για τ' αποδυτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK