Το καμάρι του Κάναντι!

Σαν καλός πατέρας, ο Νταμίρ Κάναντι φουσκώνει από υπερηφάνια για τα κατορθώματα των παικτών του μέσα στο γήπεδο. Ενα από αυτά μάλιστα το έκανε... κορνίζα στην προσωπική του σελίδα στο faceboo.

01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
01/10/2017 Olympiacos vs Atromitos for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 01/10/2017 OLYMPIACOS VS ATROMITOS FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Αν ο Νταμίρ Κάναντι αισθάνεται για κάτι υπερήφανος αναφορικά με την εφετινή πορεία του Ατρομήτου στη Superleague, αυτό έχει να κάνει με τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας του.

Οι Περιστεριώτες φιγουράρουν πρώτοι στην εκτός έδρας βαθμολογία του πρωταθλήματος πάνω από όλους τους "μεγάλους", επίδοση αν μην τι άλλο αξιοζήλευτη (και φυσικά κορυφαία στην ιστορία της ομάδας).

Δεν είναι άρα να απορεί κανείς γιατί ο Κάναντι επέλεξε να ποστάρει τη φωτογραφία από την εν λόγω βαθμολογία στο επίσημο προφίλ του στο facebook.

Ο άνθρωπος γουστάρει τις επιδόσεις των παικτών του και δεν το κρύβει.

Το καμάρι του Κάναντι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK