Xoλέρα έχει το Περιστέρι και δεν βλέπει ο Ατρόμητος παίκτη στην Εθνική;

Φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία, έχει στην ενδεκάδα του 7 Ελληνες, η άμυνά του είναι η καλύτερη στην Ευρώπη, και όμως, ακόμα και έτσι, ο Ατρόμητος δεν μπορεί να δει παίκτη του στην Εθνική.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος είναι ένας από τους βασικούς αιμοδότες των "μικρών" Εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια, κάτι για το οποίο αισθάνονται-δικαίως-περήφανοι στο Περιστέρι.

Παράλληλα όμως έχουν και ένα μικρό παράπονο. Οι παίκτες της αντρικής ομάδας τους- με κάποιες εξαιρέσεις- αγνοούνται... διαχρονικά από τη μεγάλη Εθνική.

Και καλά, τα προηγούμενα χρόνια θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν ήταν top (αν και είχε ... βαρεθεί να παίζει πλέι οφ και Ευρώπη) αλλά εφέτος που είναι η ομάδα είναι πρώτη;

Την απορία την έχουν στο Περιστέρι. Και, κακά τα ψέμματα, έστω και στις συμπληρωματικές κλήσεις του Σκίμπε, θα μπορούσε ένας εκ των Ρισβάνη, Χατζηισαϊα ή Γιαννιώτη να δει το όνομά του.

Δεν ισχυρίζονται βέβαια ότι με κάποιον από τους δίκους τους παίκτες το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ θα είναι διαφορετικό, αλλά τονίζουν, στις μεταξύ τους συζητήσεις, ότι μία, τουλάχιστον, κλήση την άξιζαν.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK