Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μαυροκεφαλίδη

To Contra.gr αποκαλύπτει τα αίτια πίσω απ' τη ρήξη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη με την ΑΕΚ, τα οποία ωθούν τον Έλληνα σέντερ στην πόρτα της εξόδου απ' τους "κιτρινόμαυρους".

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μαυροκεφαλίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η υπόθεση της ξαφνικής αποχώρησης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη απ' τις προπονήσεις της ΑΕΚ αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες. Ο MVP της ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του απ' τον "Δικέφαλο", ύστερα από ζήτημα που προέκυψε ενόσω βρισκόταν στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων".

Γι' αυτόν τον λόγο, το Contra.gr ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, παραθέτοντας στοιχεία και δεδομένα.

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, η διοίκηση της ΑΕΚ του οφείλει δεδουλευμένα που ξεπερνούν τους τέσσερις μήνες. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι ο σημαντικότερος λόγος που προκάλεσε τη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Έλληνα σέντερ και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας...

ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο 32χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν (πρόβλημα στο χόνδρο του γονάτου) και επέλεξε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση σε δικό του γιατρό. Με την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς, το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ τον εξέτασε και διέγνωσε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του παίκτη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει εκνευρισμός απ' την πλευρά του Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος θεωρεί πως είναι καλά στην υγεία του και θα επιστρέψει σύντομα στη δράση. Αντίθετα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι επιφυλακτικοί, με συνέπεια να προκύπτει ζήτημα διαχείρισης της αποθεραπείας του από την πλευρά τους.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο έμπειρος σέντερ να ζητήσει να αποχωρήσει απ' την προετοιμασία, προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα, απ' την στιγμή που υπήρξε διάσταση απόψεων, η οποία προκαλεί και ηθικό θέμα και προστίθεται στο υπάρχον οικονομικό πρόβλημα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο οι δύο πλευρές να βρουν τη "χρυσή" τομή, ώστε ο παίκτης να παραμείνει στην Ένωση. Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού στενοί συνεργάτες του Μάκη Αγγελόπουλου χειρίζονται την υπόθεση.

Παράλληλα, όσον αφορά στις φήμες που θέλουν τον Μαυροκεφαλίδη να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι τέτοιο δεν δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το σίγουρο είναι πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, είτε θετικά είτε αρνητικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα ανοιχτά για Μαυροκεφαλίδη και ΑΕΚ
Γύρισε στην Αθήνα και φεύγει απ' την ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK