Αυτή είναι η "καυτή" σύντροφος του νέου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ίβουσιτς

Την λένε Σάρα Βέσκοβιτς, είναι μοντέλο και... άκρως ερωτευμένη με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ίβιτσα Ίβουσιτς! Μάλιστα οι δυο τους ανταλλάζουν... φιλάκια μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram (φωτογραφίες).

Αυτή είναι η "καυτή" σύντροφος του νέου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ίβουσιτς

Με μία κίνηση που ξάφνιασε τους περισσότερους, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς από την Ίστρα 1961 με σκοπό να ενισχυθεί κι άλλο κάτω από τα δοκάρια.

Ο 23χρονος πορτιέρε θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων, δίπλα στους Προτό και Χουτεσιώτη, καθώς ο Στέφανος Καπίνο εξακολουθεί να μην υπολογίζεται.

Ο Κροάτης άσος δήλωσε ευτυχισμένος για τη νέα του ομάδα και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Μαζί του στην Ελλάδα θα βρεθεί και η πανέμορφη σύντροφος του Σάρα Βέσκοβιτς, μοντέλο στο επάγγελμα, που είναι και το... φωνάζει φουλ ερωτευμένη!

Το ζευγάρι μάλιστα δεν διστάζει να ανταλλάξει ηλεκτρονικά... φιλάκια στο Instagram, με τον ένα να απαντάει στα ποσταρίσματα του άλλου. Με λίγα λόγια ο Ίβουσιτς ήρθε... ανεβασμένος και έτοιμος για απογείωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK