Αυτός ο παίκτης ετοιμάζεται να απορρίψει τον Βαλβέρδε

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πηγαίνει... τρένο σε Ισπανία και Ευρώπη, όμως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας που δεν... πετάει τη σκούφια του για να παραμείνει. Η κίνηση σε ζωντανή εκπομπή που τον... έκαψε.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Jan. 6, 2018. FC Barcelona will play against Levante in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP IMAGES

Η φυγή και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Νεϊμάρ, πλήγωσε την Μπαρτσελόνα ως οργανισμό και βάρεσε πολλά... καμπανάκια συναγερμού. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον μπαίνουν αστρονομικές ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών, υπό το φόβο πως θα έχουμε και νέο φαινόμενο "Νεϊμάρ".

Κάποιοι έχουν βάλει ήδη την υπογραφή τους σε νέες συμφωνίες. Άλλοι πάλι το αφήνουν στο... φλου και ταυτόχρονα έχουν βάλει στην πρίζα την διοίκηση των "μπλαουγκράνα" και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος αμυντικός που ναι μεν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσης είναι... μόλις 60.000.000€. Ποσό μικρό αυτή την εποχή για επίδοξους αγοραστές.

Ο Ουμτιτί ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική του ομάδα για το αν έχει σκοπό να ανανεώσει και απέφυγε να απαντήσει δυο φορές! Πως να μην κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά ο Ερνέστο Βαλβέρδε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK