Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Βεζένκοφ

Στο πλευρό του πρώην παίκτη του Άρη, Νίκου Κυζερίδη που δίνει μάχη με τον καρκίνο στέκεται και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Κυζερίδης, δίνει επί μία τριετία "μάχη" με τον καρκίνο και δεν είναι λίγοι οι αθλητές που στέκονται στο πλευρό του με όποιον τρόπο μπορούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται στο Βαρκελώνη, αλλά το μυαλό του είναι εδώ, στην Ελλάδα.

Ο νεαρός πρώην άσος του Άρη, μόλις ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας του Κυζερίδη, έσπευσε να προσφέρει την φανέλα που φορούσε στον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, η οποία θα μπει σε δημοπρασία και το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί στην οικογένεια του πρώην αρχηγού του Άρη.

Ο Αλέξανδρος μπορεί να έφυγε, αλλά η σκέψη του παραμένει πάντα εδώ.Μόλις ενημερώθηκε για την μεγάλη μάχη που δίνει ο Νίκος Κυζερίδης, έσπευσε να προσφέρει την φανέλα που φορούσε στον αγώνα Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα.Μια χειρονομία, που αποδεικνύει, ότι εκτός από μεγάλος αθλητής, είναι και ένας καταπληκτικός άνθρωπος!! Σήμερα το βράδυ σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr. ''Solidarity 4 Ever'' #vezenkov #barcelonabc #kyzeridis #charityidols #happycharity #solidarity4ever

A photo posted by @charityidols on