Το σοβαρό επίδικο στο ζήτημα του Πανελληνίου έχει να κάνει κυρίως με τα χρέη που έχει ο ιστορικός σύλλογος. Ειδικά αυτό προς την...ΕΥΔΑΠ βγάζει μάτι και προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Μάλλον θα έπρεπε να την περιμένουμε αυτήν την κυνική ατάκα από τον γενικό κουμανταδόρο της Euroleague για το αν οι δυο ομάδες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) θα γίνουν τρεις.

Το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ιταλία, το "φλερτ" του Σκίμπε με τον Λάζαρο, η... συννεφιά που ήρθε απότομα στη Νέα Σμύρνη και ένας... χωρισμός. Τα πιο παρασκηνιακά... παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της ημέρας.

Πέρασαν 25 μήνες από το μοιραίο λάθος να συνεχίσει λόγω... πάθους το ντέρμπι κόντρα στην Σάντος ενώ είχε υποστεί ρήξη χιαστών και ο εφιάλτης για τον Λουτσιάνο επιστρέφει με σοβαρούς φόβους για τον ίδιο τραυματισμό!

Ούτε τώρα που ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού ήρθε σαν φίλος στο ΣΕΦ γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού. Άμεση η επέμβαση των υπολοίπων που τους "σκέπασαν".

Την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ προσκάλεσαν Ίβκοβιτς και Ολυμπιακός για την αποχαιρετιστήρια γιορτή στον μέγιστο «Ντούντα» το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου αλλά ο κόσμος των ερυθρόλευκων τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν δείχνει να… συγκινείται ιδιαίτερα σε σημείο που τα περισσότερα από τα 11.000 εισιτήρια που εκδόθηκαν για τον αγώνα να παραμένουν απούλητα!