Ιδού το φαβορί για την 14η θέση της Α1

Οργιάζει το παρασκήνιο καθώς από μέρα σε μέρα και ίσως και από ώρα σε ώρα (αν και όλα δείχνουν Τρίτη και 13), θα έχουμε την ανακοίνωση από την 5μελή επιτροπή ΕΣΑΚΕ-ΕΟΚ για την ομάδα που θα κερδίσει την περίφημη wild card και την συμμετοχή της στην Α1.

Ιδού το φαβορί για την 14η θέση της Α1

Το παρασκήνιο μιλά για Ηράκλειο πάντως, αν και στην Κρήτη έχουμε ήδη ομάδα (ΑΓΟΡ) κι ενώ κανονικά υπάρχουν και οικονομικά και γεωγραφικά κριτήρια χωρίς αυτό να καταλαβαίνουμε επακριβώς τι σημαίνει.

Ήδη μάλιστα φίλοι του Πανιωνίου, με θέσεις στην τοπική κοινωνία άρχισαν να πετούν... βελάκια στην επιτροπή για το αποτέλεσμα που προδίκασαν.

Το Ηράκλειο που πέρσι ήταν στην Β' Εθνική, μην ξεχνάμε είναι ομάδα με εμπειρία στα μεγάλα σαλόνια και ομάδα που έχει χρήμα και γήπεδο, καθώς έχει από κοντά μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και δείχνει να έχει και παλι μετά από χρόνια πολλά όνειρα.

Βεβαίως να θυμήσουμε ότι θέση στην Α 1 ζητά ο Ηρακλής, ο Αρκαδικός, η Καβάλα και η Λευκάδα. Και ότι και να γίνει θα έχουμε φωνές και εντάσεις ενώ η ομάδα που θα κερδίσει την 14η θέση της Α1 αντικαθιστώντας την Κηφισιά που αποχώρησε λόγω αδυναμίας, θα πρέπει μέσα σε 20 μέρες σχεδόν να φτιάξει αν δεν έχει ήδη ΚΑΕ, να αποκτήσει παίκτες και ρόστερ και γενικά να τρέξει διαδικασίες που είναι χρονοβόρες και κοστοβόρες για τόσο μικρό διάστημα, ενώ οι χαμένοι θα τρέχουν να προλάβουν να φτιάξουν ρόστερ Α2.

Τρίτη (κατά τα φαινόμενα) κοντή γιορτή λοιπόν και να δούμε αν το παρασκήνιο που δείχνει Ηράκλειο θα δικαιωθεί τελικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK