Ο επόμενος σταθμός του Τζόρτζεβιτς: τι περιμένει

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προετοιμάζει τη Σερβία για το ΠροΟλυμπιακό, την ώρα που περιμένει προτάσεις από Τουρκία ή Ρωσία μεριά.

Ο επόμενος σταθμός του Τζόρτζεβιτς: τι περιμένει
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Για Τουρκία ή Ρωσία ετοιμάζεται ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός που απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, έκανε τις διακοπές του στην πατρίδα μας και στη συνέχεια άρχισε την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του για το ΠροΟλυμπιακό τουρνουά.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Ο ίδιος, πάντως, δεν πρόκειται να κάτσει με... σταυρωμένα τα χέρια, αφού εξετάζει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας -όχι πάντως μεγάλου βεληνεκούς- για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του και να κάνει μια νέα αρχή μετά την αποτυχία με τους πράσινους φέτος. Και θα αποφασίσει μετά το ΠροΟλυμπιακό για τις προτάσεις από τις χώρες αυτές. Μάλιστα, περιμένει κάτι καλό από την γείτονα χώρα και την Μπάνβιτ για την ακρίβεια.

Ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού θα δει όλες τις παραμέτρους προτού αποφασίσει. Δεν είναι μόνο το δικό του οικονομικό κομμάτι, αλλά και τα χρήματα που θα διαθέσει για μεταγραφές η ομάδα που τον θέλει και τι στόχους έχει για τη νέα σεζόν.

Πάντως, αυτή τη στιγμή ο Τζόρτζεβιτς είναι συγκεντρωμένος στην Εθνική Σερβίας και στο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εκεί που αν καταφέρει να περάσει και διακριθεί, δεν αποκλείεται να ανεβάσει το κασέ του.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τόσα θα πάρει ο Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK