Ο Κουφός στον ιστό της ''αράχνης''!

Καθημερινή είναι εδώ και αρκετό καιρό η παρουσία του Παναγιώτη Φασούλα στα γραφεία της ΕΟΚ. Η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ δραστηριοποείται στα διοικητικά της Ομοσπονδίας ολοένα και περισσότερο.

Ο Κουφός στον ιστό της ''αράχνης''!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΑΓΟΡΑ", η πρώτη μεγάλη και κρίσιμη αποστολή του Φασούλα θα είναι στις 16 Ιανουαρίου του 2015, όταν θα ταξιδέψει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στο Μέμφις, προκειμένου να «δέσει» την παρουσία του Κώστα Κουφού στο Ευρωμπάσκετ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Τις λεπτομέρειες του ταξιδιού κανονίζει ο Πέτρος Δαδιώτης (άλλοτε σύμβουλος του Γιάννη Ιωαννίδη) που διατηρεί άριστες σχέσεις με την αμερικανική Ομοσπονδία.

Ο Φασούλας αναμένεται να πάρει σύντομα ρόλο general manager στην Ομοσπονδία, ενώ εφόσον περάσει ο νέος αθλητικός νόμος που περιορίζει τις θητείες ενός προέδρου, το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει τα ηνία της ΕΟΚ. Αυτό που τον περιορίζει αυτή τη στιγμή για να μπει στο ΔΣ είναι ότι δεν έχει υπάρξει μέλος διοικητικού συμβουλίου σε σωματείο. Γι’ αυτό και αναμένεται να μπει άμεσα στο συμβούλιο του Πρωτέα Βούλας.

Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι θα έχει καθοριστική συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού μπάσκετ. Σε αυτή την κατεύθυνση και το ταξίδι στο Μέμφις. Άλλωστε το «πρότζεκτ» Κουφός είναι ίσως το σημαντικότερο για να επιστρέψει η εθνική σε τροχιές μεταλλίων στις μεγάλες διοργανώσεις και με δεδομένο το περυσινό κάζο (με ευθύνη κυρίως του παίκτη) καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα. Εφόσον φέρει εις πέρας την αποστολή θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάρει το "δαχτυλίδι"με μια πρώτη μεγάλη διοικητική νίκη.

Διαβάστε ακόμη:

Φασούλας αντί Βασιλακόπουλου

Το φαβορί, η αθηναϊκή απάντηση και ο Φασούλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK